Aluat:
Se dizolva drojdia cu putina apa calduta, se adauga uleiul, sarea,  zaharul si restul de apa. Faina se adauga cate putin si se framanta  aluatul pana se dezlipeste de castron. Aluatul se lasa la crescut cca 30  minute.
Sau puteti folosi masina de paine, la programul de framantare+dospire.
Tocanita:
Pulpele spalate si curatate se pun la fiert in apa in care am pus boabe  de piper, coriandru, ienibahar, frunza de dafin si putina sare. Se fierb  pana carnea se desprinde usor de pe os. Se scot pulpele pe o farfurie,  se lasa sa se racoreasca putin, apoi scoatem carnea de pe oase si o  taiem bucatele.
Intr-o tigaie calim usor ceapa tocata marunt si morcovul dat pe  razatoarea cu ochiuri mici. Cand s-au inmuiat "stingem" cu sucul de  rosii si lasam sa dea in clocot. Adaugam carnea si omogenizam.Daca este  nevoie punem si putina apa. Potrivim gustul de sare si piper si presaram  si putin oregano. Se lasa sa fiarba pana tocanita ajunge la consistenta  dorita, dar de preferat ar fi sa aiba putina zeama. Aproape de final  adaugam si usturoiul pisat. Dam tigaia deoparte si lasam sa se  racoreasca.
Aluatul il rasturnam pe masa usor infainata si il intindem intr-o foaie de cca 0.5 cm grosime.
Turnam tocanita intr-un vas termorezistent si acoperim cu foaia de aluat. Decupam aluatul pe margini, la marimea si  forma vasului. Din restul de aluat facem floricele sau orice alta forma  dorim, pentru a da farmec mancarii noastre si copilasii sa se bucure de  joaca in aluat.
Galbenusul il desfacem cu lapte rece si ungem tarta foarte bine Dam la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste frumos deasupra.
Se serveste calda.