Este o mancare grozav de buna..cu ocazia asta am inaugurat si serviciul de masa ce l-am primit de ziua mea si al mamei....
Pulpele de pui se spala si se taie in doua.
se pun intr-o oala mai mica,la fiert ,circa 20 de minute.
presaram peste ele putina sare si piper.
ceapa o curatam ,o spalam si o tocam marunt.
ardeiul kapia se trece printr-un jet de apa rece(daca sunt prea otetiti)si se taie patratele mai mari.
rosiile le taiem bucatele.
intr-o tigaie punem putin ulei la incins.
adaugam ceapa si o canita de apa.
lasam cam 5 minute ceapa la inmuiat,apoi punem rosiile si ardeiul kapia.
lasam sa inceapa ca fiarba .
dupa ce puiul a fiert ,il adaugam in acest sos.
curatam si usturoiul si il pisam apoi il punem peste pui.
mai condimentam cu sare si piper,dupa gust.
mai lasam cam 5 minute sa fiarba tocanita,acoperita cu un capac.
apoi oprim aragazul si ne punem pe farfurii pentru a servi!!!