Tocanita de pui cu kapia

de Rocsi in Pui, 1 Feb 2011 | 5878 vizualizari

 

Este o mancare grozav de buna..cu ocazia asta am inaugurat si serviciul de masa ce l-am primit de ziua mea si al mamei....

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 300 gr rosii decojite in sos tomat
  • 1 ceapa
  • 4-5 ardei kapia in otet
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu kapia:

Pulpele de pui se spala si se taie in doua.

se pun intr-o oala mai mica,la fiert ,circa 20 de minute.

presaram peste ele putina sare si piper.

ceapa o curatam ,o spalam si o tocam marunt.

ardeiul kapia se trece printr-un jet de apa rece(daca sunt prea otetiti)si se taie patratele mai mari.

rosiile le taiem bucatele.

intr-o tigaie punem putin ulei la incins.

adaugam ceapa si o canita de apa.

lasam cam 5 minute ceapa la inmuiat,apoi punem rosiile si ardeiul kapia.

lasam sa inceapa ca fiarba .

dupa ce puiul a fiert ,il adaugam in acest sos.

curatam si usturoiul si il pisam apoi il punem peste pui.

mai condimentam cu sare si piper,dupa gust.

mai lasam cam 5 minute sa fiarba tocanita,acoperita cu un capac.

apoi oprim aragazul si ne punem pe farfurii pentru a servi!!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu kapia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui aromat