Tocanita de pui cu kapia

de Rocsi in Pui, 1 Feb 2011 | 5680 vizualizari

 

Este o mancare grozav de buna..cu ocazia asta am inaugurat si serviciul de masa ce l-am primit de ziua mea si al mamei....

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 300 gr rosii decojite in sos tomat
  • 1 ceapa
  • 4-5 ardei kapia in otet
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu kapia:

Pulpele de pui se spala si se taie in doua.

se pun intr-o oala mai mica,la fiert ,circa 20 de minute.

presaram peste ele putina sare si piper.

ceapa o curatam ,o spalam si o tocam marunt.

ardeiul kapia se trece printr-un jet de apa rece(daca sunt prea otetiti)si se taie patratele mai mari.

rosiile le taiem bucatele.

intr-o tigaie punem putin ulei la incins.

adaugam ceapa si o canita de apa.

lasam cam 5 minute ceapa la inmuiat,apoi punem rosiile si ardeiul kapia.

lasam sa inceapa ca fiarba .

dupa ce puiul a fiert ,il adaugam in acest sos.

curatam si usturoiul si il pisam apoi il punem peste pui.

mai condimentam cu sare si piper,dupa gust.

mai lasam cam 5 minute sa fiarba tocanita,acoperita cu un capac.

apoi oprim aragazul si ne punem pe farfurii pentru a servi!!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu kapia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui in sos de vin si salvie