Tocanita de pui cu galuste

de miremirc in Pui, 3 Mar 2012 | 12053 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 lg ulei
  • 1 ceapa
  • 1 lg boia dulce
  • 1 frunza dafin
  • 1/2 lgt nucsoara macinata ( optional )
  • sare
  • piper
  • 1 lg faina
  • apa
  • Galuste :
  • 1 ou
  • 2-3 lg faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu galuste:

Curatam ceapa si o taiem marunt. O calim putin in ulei, apoi adaugam pipetul de pui, spalat si taiat bucatele, boia-ua, sarea, piperul si frunza de dafin. Acoperim cu apa rece si punem sa fiarba 20 de minute.

Galuste : amestecam oul cu faina . Lingurita o introducem in apa firebinte de la tocanita, apoi luam cu ea galuste si le punem in craticioara. Lasam inca 5 minute pe foc , pana se umfla putin galustele. Ele nu trebuie sa fie foarte mari.

Intr-un castronel facem un sos din 1 lingura faina cu putina apa rece. omogenizam bine si turnam peste tocanita . Mai lasam 1 minut pe foc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui