Tocanita de pui cu ceapa

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 28 Iul 2011 | 6846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui fara piept
  • 3 cepe mari(~450 g)
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 1 cutie rosii bucati
  • Condimente pentru pui
  • Sare,piper
  • Usturoi dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ceapa:

Puiul se proportioneaza si se condimenteaza. Se prajeste in ulei incins,pe ambele parti,apoi se scot si se pastreaza la cald.

Ceapa se toaca potrivit,morcovul si ardeiul cubulete. Se calesc impreuna cu usturoiul pisat  in ulei pana cand ceapa devine translucida (amestecati des).

Cand sunt gata legumele se adauga carnea,rosiile si apa cat sa acopere totul. Se fierbe pana scade sosul. Se condimenteaza si se asezoneaza cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]