Carnea se spala, se portioneza. Se sareaza, sa da cu boia de ardei dulce si piper . Cartofii se curata, se spala, se toaca, la fel si prazul. 30 ml ulei se pun la incins in tigaie. Cand este gata, se pune carnea si se lasa cca 5-6 minute, timp in care incercam sa o trecem prin ulei incins pe toate partile. Se scoate carnea pe un servetel umed. In uleiul in care am pus carnea, adaugam ceapa, morcov, ardei, pastarnac, sare, piper. Lasam 5-6 minute pana ce, acestea se inmoaie, dupa care peste ele punem carnea.
Le amestecam si le lasam impreuna cateva minute. Adaugam cartofii si punem apa. Se lasa la fiert pana ce carnea si cartofii s-au patruns. La final se adauga prazul. Mai lasam cateva minute, punem pasta de rosii. Oprim focul dupa 3-4 minute. Potrivim de condimente, sare, daca mai este nevoie.