Tocanita de porc cu ciuperci

de Rahela Velicu in Porc, 16 Mai 2018 | 11894 vizualizari

COMENTARII (29)

vasimur 1

16.05.2018, 15:18

Rahela Velicu 1

16.05.2018, 15:21

Panacris 1

16.05.2018, 15:42

trifadalia 1

16.05.2018, 15:42

ole buna de tot

Rahela Velicu 1

16.05.2018, 15:51

Merciii!

Rahela Velicu 1

16.05.2018, 15:51

RODIMUR 1

16.05.2018, 15:55

Foarte gustoasă!

Rahela Velicu 1

16.05.2018, 16:01

Bucataras Diana 1

16.05.2018, 16:46

Valclaudia 1

16.05.2018, 17:07

vai,ce bunatate!

MotanLaOale 1

16.05.2018, 17:09

Rahela Velicu 1

16.05.2018, 17:50

Multumesc!

Rahela Velicu 1

16.05.2018, 17:51

Rocsi 1

16.05.2018, 19:21

Eu as cam veni la masa. Mai ai si pentru mine o portie?

xana 1

16.05.2018, 19:29

Delicios!

madi_marin 1

16.05.2018, 19:41

Foarte buna!

Constelatialeu 1

16.05.2018, 19:45

Buna, buna leguma porcu....

Rahela Velicu 1

17.05.2018, 08:08

Rahela Velicu 1

17.05.2018, 08:08

Multumesc!

mirela0911 1

17.05.2018, 08:25

Tare buna tocanita!

Ksenya 1

17.05.2018, 09:24

Buna tare

Ancutsa 1

17.05.2018, 16:13

Foarte buna!

Rahela Velicu 1

17.05.2018, 17:42

Multumesc!

Rahela Velicu 1

17.05.2018, 17:42

oanapl 1

17.05.2018, 23:02

Delicioasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu pireu