Sa aud eu comentarii ca de unde ceapa si usturoi verde acum... :P Ete ca reteta e mai expirata.. da` daca n-am timp domne`, ce sa fac?! Da-i buna si cu ceapa si usturoiul mai neverzi asa :)
Carnea de porc am taiat-o bucati de cca 4-5 cm. Intr-o cratita am pus uleiul la incins, am adaugat carnea, si am lasat-o sa se prajeasca, pana s-a albit. Am adaugat ceapa si usturoiul tocate rondele, am lasat 2-3 minute la calit, apoi am completat cu apa cat sa acopere carnea. Am acoperit cu un capac si am lasat cca 30 minute.
Intr-un castronel am amestecat boia, ketchup-ul, delikat-ul si cimbrul. Amestecul l-am pus peste carne, am adaugat si vinul si am mai lasat sa fiarba cca 30 minute. Am mai completat cu apa calda din cand in cand, in asa fel incat sa ramana un sos bine legat.
La final am potrivit de sare si piper si am adaugat patrunjelul verde tocat marunt.
Noi am servit cu piureu de cartofi, alaturi de o salata de castraveti, ceapa verde si marar.