Tocanita de porc

de Rahela Velicu in Porc, 16 Feb 2017 | 5865 vizualizari

COMENTARII (24)

Bucataras Diana 1

16.02.2017, 10:46

Mi se face foame imediat A vrea si eu o portie mica

Rahela Velicu 1

16.02.2017, 10:50

Sigur, acum vine

MotanLaOale 1

16.02.2017, 10:56

Rahela Velicu 1

16.02.2017, 11:06

Bya Ralu 1

16.02.2017, 11:54

bun,vin la masa

Constelatialeu 1

16.02.2017, 14:12

Aiic ma asez la masa, imi aduc singura scaunul...

Ksenya 1

16.02.2017, 15:16

buna tocana!

Rahela Velicu 1

16.02.2017, 16:52

Multumesc! Va servesc pe fiecare!

Bunica 1

16.02.2017, 18:18

Asta da,mâncare!)

madi_marin 1

16.02.2017, 19:59

mmmm....asta-i pe placul meu!

Rahela Velicu 1

16.02.2017, 20:01

miki_a 1

16.02.2017, 20:02

Yammi!

Catalina L 1

16.02.2017, 20:24

extra bun

Rocsi 1

16.02.2017, 20:35

Numai ma uit la ea si imi ling degetele!

Rahela Velicu 1

16.02.2017, 20:42

Multumesc!

kytz 1

17.02.2017, 00:10

mihaelar63 1

17.02.2017, 01:10

Ce buna cu mamaliguta

Rahela Velicu 1

17.02.2017, 08:08

oanapl 1

17.02.2017, 23:26

Imi ploua in gura!

Rahela Velicu 1

17.02.2017, 23:45

RuxyRux 1

17.02.2017, 23:55

Grozav preparat!

Rahela Velicu 1

18.02.2017, 09:56

Merci!

VanessaAli 1

18.02.2017, 15:03

Delicioasa!

Rahela Velicu 1

18.02.2017, 16:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cratita