Tocanita de porc

de retete bune in Porc, 14 Noi 2015 | 8170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc
  • usturoi
  • condimente
  • o ceapa
  • 2-3 lg smantana
  • faina pentru ingrosala
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc:

  1. Spalati carnea si o taiati in bucati,cum doriti d-voastra.
  2. Curatam ceapa si o taiem marunt.
  3. Intr-o cratita punem un pic de ulei si calim impreuna ceapa cu carnea.
  4. Adaugam si usturoiul pisat impreuna cu condimentele,amestecam bine adaugand apa pt a fierbe carnea.
  5. Cand carnea e fiarta facem o ingrosala din smantana cu faina(cca.1-2 lg depinde de faina si cat de groasa doriti tocanita.,daca e prea subtire mai adaugati ingrosala)Ingrosala se face astfel;puneti intr-un bol 2 lg faina impreuna cu smantana si adaugati putina apa intre timp amestecati cu un tel mic sau furculita pt a nu se face cocoloasa.trebuie sa fie subtire ca un aluat de clatite
  6. Adaugam ingrosala peste tocanita si adaugam patrunjelul tocat marut.Lasam sa mai fiarba cateva minute si dam deoparte.

    PS. sper sa va placa aceasta tocanita ...mie imi place foarte mult mai ales cu mamaliguta :) 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu ciuperci