Tocanita de porc

de Panacris in Porc, 22 Iul 2012 | 3511 vizualizari

 

Un fel doi indragit de toata lumea!:)

 

INGREDIENTE

  • ceapa galbena 4 bucati,
  • ardei grasi colorati 4 bucati,
  • rosii 4 bucati,
  • pulpa de porc 500 g.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • apa 200 ml.,
  • vin alb demisec 200 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc:

Ceapa se curata, se taie felii si se pune la dinstuit cu putin ulei si apa, intr/un vas wok. Ardeii se curata, se taie julien si se adauga la ceapa. Dupa ce s/au inmuiat, legumele se adauga, carnea taiata bucatele. Se asezoneaza de sare, piper si boia. Se adauga apa si vinul, lasandu/se sa fiarba acoperit, cca. 25 de minute la foc mic. Se serveste cu garnitura de cartofi sau orez, cu salata de sezon sau muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu cartofi la tigaie