Tocanita de miel cu cartofi si mazare

de katty in Oaie, 25 Feb 2017 | 7147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne de miel cu os
  • 2 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 3 cartofi
  • 200 gr mazare congelata
  • 2 linguri pasta de ardei kapia
  • 100 gr pasta de tomate
  • 250 ml vin rosu
  • piper boabe
  • 2-3 foi de dafin
  • cimbru uscat
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de miel cu cartofi si mazare:

Spalam carnea de miel, o curatam de pielite si o portionam. O punem intr-un vas, adaugam vinul, piperul boabe si foile de dafin. Lasam carnea  la rece pana a doua zi. O intoarcem din cand in cand pe toate partile. A doua zi, scurgem  carnea. Incingem uleiul intr-o cratita si punem carnea. Lasam sa se rumeneasca usor, apoi adaugam ceapa tocata fin. O lasam sa se inmoaie, apoi adaugam vinul. Lasam sa fiarba pana vinul scade aproape tot, apoi adaugam apa calda cat sa  depaseasca carnea si fierbem pana carnea incepe sa se inmoaie. Adaugam cartofii taiati cubulete, mazarea, pasta de ardei, sare, pasta de tomate si cimbru si dam vasul acoperit la cuptor pana legumele se inmoaie si sosul scade si se ingroasa.
Servim tocanita fierbinte, presarata cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de miel cu cartofi si mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

miki_a 1

26.02.2017, 12:36

O tocană foarte delicioasă!

mirela0911 1

26.02.2017, 15:36

Nu prea ma am eu cu mielul, dar arata tare bine ce ai facut!

kytz 1

27.02.2017, 19:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Coaste de miel cu sos si cus-cus