Tocanita de linte cu soia

de Alexandra Elena in Mancaruri de post, 7 Apr 2013 | 10479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g linte
  • 100 g cuburi soia Inedit
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mica
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 ardei rosu gras
  • ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • 500 ml pasta de rosii
  • patrunjel
  • sare, piper
  • peperoncini
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de linte cu soia:

Lintea trebuie sa stea la inmuiat 2 ore.

Punem soia la fiert 15 minute. Intre timp curatam legumele si le taiem cubulete. Punem uleiul la incins, calim ceapa, apoi adaugam morcovul, ardeiul. Adaugam lintea, punem apa in care a stat la inmuiat si lasam sa fiarba. Dupa 15-20 de minute putem adauga sucul de rosii, soia, peperoncini si usturoiul tocat. Lasam la fiert pana cand se inmoaie lintea, cam 40 de minute. La final condimentam si adaugam patrunjel tocat.

TIPS-URI

1

eu am pus si cateva legume mexicane

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de linte cu soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de linte cu legume