Tocanita de inimi si pipote de pui in sos de rosii

de rivka in Pui, 16 Noi 2009 | 15460 vizualizari

 

Dupa ideea lui Bunica

 

INGREDIENTE

  • 2 caserole una de inimi, una de pipote cca 500 grame
  • 1 cutie mare de rosii pisate
  • sare
  • piper
  • 4 cepe mari
  • marar
  • patrunjel
  • 1 lingura ulei masline
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de inimi si pipote de pui in sos de rosii:

Pipotele si iminile de pui se spala cu apa rece, se curata daca e cazul si se pun la fiert in apa cu sare.Cand au dat cateva clocote se spumeaza cu lingura si se muta in alt vas trecandu-se printr-o strecuratoare.

Se adauga ceapa taiata rondele , sarea si se lasa la foc mic cca 40 minute.

Apoi se adauga rosiile, mararul tocat marunt, patrunjelul tocat marunt, sare piper dupa gust , o lingura ulei masline,se acopera si se dau la cuptor cca 1 ora.

Se serveste presarata cu verdeata(dar nu e obligatoriu eu nu am pus) langa orice garnitra eu am facut langa cartofi prajiti dar e buna si cu orez sau puree de cartofi.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de inimi si pipote de pui in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

rivka 1

17.11.2009, 19:05

da sunt foarte bune, barbatu=meu nu mai mancase niciodata pipote si inimi, a fost cam neincrezator...in fine nici eu nu mai mancasem de vreo...15 ani ? poate, dar acum tot imi spune sa-i mai fac....

liana_geicu 1

17.11.2009, 19:33

am luat si eu 2 caserole, cred ca o sa prepar dupa reteta asta....

rivka 1

19.11.2009, 17:34

azi am facut-o iar ca poza era de mai demult nu o postasem...langa fac puree de cartofi si salata si maine un orez basmati.
foarte buna si super ieftina...

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chicken pesto roll-up