Tocanita de inimi

de cismaru_nicoleta in Mancaruri cu carne, 16 Ian 2011 | 15085 vizualizari

 

Eram intr-o dimineata lipsita de idei si de chef.M-am dus pana la minimarket-ul de la coltul strazii sa vad ce pot cumpara..Acolo le-am zarit in vitrina : inimioare de porc...Un deliciu..Instantaneu mi-a venit ideea. :-p

 

INGREDIENTE

  • 3 ardei grasi: unul verde,unul galben,unul rosu(arata mai bine asa)
  • 3 cepe
  • 1 kg de inima de porc proaspata
  • sare si piper
  • 150 gr de unt
  • o legatura de patrunjel verde
  • 2 cani apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de inimi:

Intr-o tigaie mai adanca(de preferinta teflon) se pune untul si se topeste.Se taie ceapa solzisori,inimile se maruntesc dupa preferinte si se pun la distuit.Cand incepe sa se rumeneasca se adauga apa cat cuprinde si se lasa la calit.Intre timp se curata,se spala si se taie ardeii cubulete si patrunjelul marunt.Cand apa a scazut de tot se adauga ardeii si patrunjelul,se amesteca incontinuu max 2 minute si gata!!!!..Pofta buna

Poate fi servit cu absolut orice:cartofi,orez,fasole verde.mazare etc..Eu am optat pt cartofi natur,simplu,gustos si rapid.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de inimi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti cu carnati si muraturi