Tocanita de ficatei de pui cu costita

de MotanLaOale in Ficat, 31 Oct 2013 | 11835 vizualizari

 

Am salivat la cea facuta de Rocsi si a trebuit sa o execut si eu. Foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 500g ficatei de pui
  • 200g costita afumata
  • 4 cepe
  • 300g rosii taiate
  • 50ml ulei
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 legatura de marar
  • vegeta
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ficatei de pui cu costita:

Ficateii se curata, se spala bine si se pun la scurs.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Costita se taie fasiute.

Intr-o cratita se pun 2 linguri de ulei si se rumeneste costita catava minute.

Se pune si ceapa peste costita si se caleste 2-3 minute.

Se pune apa, se pune vegeta si piper si se lasa la fiert 10-15 minute.

Ficateii se prajesc intr-o tigaie cu restul de ulei pe toate partile.Se pun ficateii prajiti, cu ulei cu tot, peste costita si ceapa, se pune busuiocul si se lasa la fiert 10 minute.

Se pun rosiile taiate, se amesteca si se potriveste de sare si piper.

Se lasa sa scada la foc potrivit sau se baga in cuptor cum am facut eu.

Spre final se pune usturoiul taiat feliute si mararul tocat.

Cand a scazut si uleiul a iesit la suprafata, este gata.

Se serveste calda cu salata sau muraturi.

Merge si cu mamaliguta!

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Facuta la cuptor este mai buna si are o culuare mai frumoasa.

2

Costita afumata ii da un gust aparte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ficatei de pui cu costita" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ficatei de pui