Tocanita de curcan cu morcovi si cartofi

de naomy in Curcan, 4 Mai 2011 | 4461 vizualizari

 

Este o reteta inventata de mine,gustoasa si usor de preparat ,eu am facut-o in oala cu presiune din criza de timp si a rezultat o mancarica pe cinste pe care baietelul meu de trei anisori o mananca cu placere.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne de curcan
  • 2 morcovi
  • 4 cartofi
  • o jumatate de ceapa mica
  • un varf de cutit busuioc
  • piper si sare dupa gust
  • o lingurita de vegeta
  • 3-4 firicele de patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de curcan cu morcovi si cartofi:

Se taie carnea de curcan cubulete si se aseaza pe fundul oalei ,deasupra se adauga morcovii taiati rondele urmati de ceapa si cartofi care vin taiati  la fel (la cartofi rondelele vin taie mai grosase)preseram condimentele,punem doua pahare cu apa si dam totul la foc mic .....Daca nu se foloseste oala cu presinune se adauga 1-2 ling ulei de masline .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de curcan cu morcovi si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor