Tocanita de ciuperci, o reteta perfecta pentru zilele de post este delicioasa, sanatoasa si de nerefuzat!
Savoarea ciupercilor completata de cea a legumelor, a usturoiului transforma aceste ingrediente simple intr-un preparat gustos si de post.
Daca vrei sa prepari aceastaTocanita de ciuperci, reteta perfecta pentru zilele de post, trebuie sa folosesti urmatoarele ingrediente: ciuperci, ceapa, usturoi, ardei gras, suc rosii, ulei, boia si marar.
Iata cum se prepara Tocanita de ciuperci, reteta perfecta pentru zilele de post
Curatam si spalam ceapa si usturoiul, le taiem cubulete si le punem la calit in ulei pentru 5 minute.
Adaugam ardeiul cubulete si ciupercile curatate, spalate si feliate.
Le lasam sa fiarba acoperit in suc propriu pentru 10 minute, dupa care punem sucul de rosii, apa, boia, condimentam cu sare si piper dupa gust si dam cratita la cuptor pentru aproximativ 15-20 de minute, pana sosul scade si se ingroasa.
La sfarsit adaugam marar verde tocat. Servim tocanita alaturi de mamaliguta.
Pe baza de legume, poti pregati si un gustos Ostropel cu ciuperci pleurotus care merge bine cu niste Castraveti picanti in otet sau un Gulas de legume bun de te lingi pe degete.
Pofta buna!