Tocanita de ciuperci- de post

de Oana in Mancaruri de post, 18 Mar 2015 | 7674 vizualizari

 

Un pranz rapid si tare gustos!

 

INGREDIENTE

  • o legatura ceapa verde
  • o legatura usturoi verde
  • 2-3 linguri ulei
  • 500 gr ciuperci champignion
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • oregano uscat
  • 3-4 linguri suc de rosii
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci- de post:

Curatam ceapa si usturoiul verde, le spalam bine si le taiem marunt. Ciupercile spalate bine le taiem in patru. Intr-o tigaie incapatoare sau intr-un wok se incinge uleiul, apoi se adauga ceapa si usturoiul si se lasa putin la calit. Se adauga ciupercile si se lasa sa se inmoaie. Daca lasa prea multa zeama o puteti scurge. La final se adauga condimentele si sucul de rosii si se mai lasa 2-3 minute pe foc. Se presara patrunjel verde si se poate servi cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci- de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ardei copti si vinete