Tocanita de ceapa cu pulpe de pui

de housy in Pui, 7 Dec 2010 | 15453 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cepe
  • 2 morcovi mari
  • 1 lingura untura de pasare
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 4 linguri pasta de ardei rosu
  • 6 copanele de pui
  • 1 cana apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pulpe de pui:

 

  • - copanelele se parlesc si se spala bine, dupa care se pun la fiert in apa cu sare
  • - ceapa tocata marunt si morcovul ras se pun la calit in untura de pasare
  • - din cand in cand se mai adauga putina apa
  • - cand pulpele sunt fierte, iar legumele bine innabusite se impreuneaza intr-o singura oala, se adauga piper, sare, patrunjel, apa si pasta de ardei rosu
  • - se mai lasa putin pe foc , cu capac

                           Se poate servi cu paste, piure, sau mamaliguta si lapte acru!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui cu mere si portocale