Tocanita de ceapa cu pui

de Isabel in Pui, 26 Sep 2013 | 8490 vizualizari

 

E foarte buna se serveste calda cu salata de castraveti,sotului meu ii place foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui,
  • 6 cepe marisoare,
  • 1 morcov mare,
  • 1 ardei gras,
  • 100ml suc de rosii,
  • 2 lg bulion,
  • 2 canite cu apa (400ml),
  • sare,
  • piper,
  • dafin,
  • putin cimbru,
  • patrunjel verde
  • 50 ml ulei.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pui:

Se spala pulpele se taie fiecare pulpa pe jumate si se prajesc bine pe ambele parti. Se scot din ulei si in acelasi ulei punem la calit ceapa tocata marunt. Cand e pe jumatate facuta se adauga morcovul tocat cat mai marunt si ardeiul si se continua calirea pana ce ceapa s-a rumanit bine. Apoi adaugam sucul de rosii si bulionul si apa. Cand a inceput sa dea in clocot adaugam carnea si condimentele si spre final patrunjelul verde.

TIPS-URI

1

Daca carnea de pui este de tara,aceasta fiind mai taioasa se fiebe in doua cani cu apa si sare aprox. 20 min,si apio o prajim si in loc sa adaugam apa in tocanita punem supa rezultata din fiertul pulpelor.Se pote folosi orice tip de carne de pui nu numai pulpe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

26.09.2013, 16:49

Rocsi 1

26.09.2013, 22:11

O tocanita ce imi place mult

Isabel 1

27.09.2013, 09:16

Da e ff buna.Eu am facut pt cina desi cred ca merge mai bine la pranz.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa