Piept de pui cu ghimbir, miere si lamaie

de Tabita _ in Pui, 11 Mar 2013 | 6690 vizualizari

 

O mancare plina de arome care merita incercata.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui 400 g
  • 1 bucata de ghimbir proaspat 1-2 cm
  • 1 catel de usturoi
  • sucul si coaja de la 1/2 lamaie
  • 2 linguri miere
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ghimbir, miere si lamaie:

Pieptul de pui se curata de pielite si se taie in bucati mici.

Ghimbirul se curata de coaja se da pe razatoarea mica, usturoiul se toaca, se rade coaja de lamaie pe razatoarea mica si se stoarce lamaia.

Se adauga mierea si se amesteca toate ingredientele, se freaca bine carnea cu aceste ingrediente si se lasa o jumatate de ora.

Intre timp se incalzeste cuptorul la 180 grade sau semnul 4.

Se pune carnea intr-o tava de friptura, vas termorezistent, se stropeste cu ulei de masline si se da la cuptor pentru 30-35 minute sau pana se rumeneste frumos.

Sursa:  Alice-Albinutza

TIPS-URI

1

Se serveste cu orez basmati fiert cu putin unt si un fir de delikat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ghimbir, miere si lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]