Tocanita de ceapa cu pui

de Geanina87 in Mancaruri cu carne, 16 Sep 2012 | 21587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe pui
  • 4 cepe
  • 100 ml vin alb sec
  • 2 linguri de bulion
  • 1 ardei gras rosu
  • 4 lg ulei
  • 4 catei usturoi
  • 1 foaie dafin
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pui:

Punem carnea in tigaia incinsa cu ulei si lasam sa stea aproximativ 5 minute pe fiecare parte.Presaram sare si piper pe ea, apoi adaugam vinul si punem capac lasand sa fiarba inca vreo 10 minute.Scoatem carnea deoparte si punem in acelasi ulei ceapa taiata nu foarte marunt si ardeiul cubulete.Lasam pana cand se inmoaie ceapa.Adaugam bulionul.Mai lasam putin pe foc,dupa care punem iarasi carnea,usturoiul,dafinul si o cana de apa.Lasam sa fiarba pana cand carnea e bine facuta,iar sosul nu prea lichid.Se serveste cu mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu spanac, sunca si cascaval