Tocanita de ceapa cu praz

de nadina73 in Mancaruri de post, 2 Mar 2010 | 14547 vizualizari

 

usor si rapid

 

INGREDIENTE

  • 1-kg ceapa alba
  • 2-3 bucati praz (partea alba)
  • 1 lingura de boia dulce(picanata de care va place)
  • 100 ml ulei de masline
  • 1/2 ardei rosu  gras(daca e mic puneti unu intreg)
  • patrunjel verde
  • pasta de tomate 2-3 linguri-optional
  • 1-2 cartofi potriviti
  • sare
  • delicat 1 lingurita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu praz:

Se curata ceapa si se toaca marunt impreuna cu prazul numai partea alba pana la frunze(daca nu aveti praz nici o problema eu fac si fara si e minunata)

Se caleste in ulei aproximativ 15 minute ,dupa care se pune boiaua de ardei si cubulete mici de  cartofi ,apoi ardeiul tocat si el si se lasa sa fiarba bine ,pana sant fierti cartofi .

Se pune pasta de tomate(daca doriti noua ne place da un gust bun)si patrujelu verde si se mai lasa sa dea 2-3 clocote dupa care se stinge focu

Se serveste cu mamaliguta sau dupa preferintele voastre si cu muratura

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

madi_marin 1

02.03.2010, 20:51

foarte buna tocanita de ceapa....imi place mult, dar cu praz n-am combinat-o pana acum....o sa incerc...

tzimbi 1

03.03.2010, 09:09

Foarte buna tocanita de ceapa, insa n-am mai mancat de mult timp.

mariac 1

07.04.2010, 00:01

e foarte buna tocanita de ceapa imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]