Tocăniţă de ceapă

de madi_marin in Pui, 14 Dec 2014 | 4912 vizualizari

 

E o mâncărică foarte gustoasă care merge foarte bine cu mămăliguţă!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceapă
  • 1/2 piept mare de pui
  • pastă de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 foaie de dafin
  • tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniţă de ceapă:

Se curăţă cepele şi se taie juliene.

Pieptul de pui se taie făşii.

Se pun împreună la călit în ulei, apoi se adaugă apă, pastă de tomate, foaia de dafin şi tarhon şi se dă vasul la cuptor.

Când a scăzut  bine se potriveşte gustul cu sare şi piper.

Se poate servi şi caldă şi rece cu mămăliguţă.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniţă de ceapă" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Ksenya 1

15.12.2014, 14:55

faina prezentare!

tanyapatap 1

15.12.2014, 17:43

ilinca_rox 1

16.12.2014, 08:52

arata foarte bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu piept de pui