Tocanita de cartofi cu kaizer si carne de pui

de CameliaR in Pui, 28 Aug 2016 | 9087 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg de cartofi
  • 1 ardei gras
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • kaizer
  • 4 copanele
  • sare si piper dupa gust
  • 3 foi de dafin
  • boia
  • pasta de tomate
  • leustean sau patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu kaizer si carne de pui:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem bucati potrivite. Curatam ardeiul, il spalam si il taiem in cubulete. Curatam ceapa si o taiem pestisori iar morcovii in rondele. Feliile de kaizer le taiem in bucati potrivite. Punem intr-o tigaie putin ulei. Adaugam ardeiul, ceapa, morcovii si bucatile de kaizer.  Le calim pana se inmoaie. Punem putin piper si o lingurita de boia. Amestecam. Adaugam cartofii si amestecam. Turnam apa calda cat sa acopere cartofii. Lasam la foc mediu pana cand cartofii sunt fierti. Adaugam si cele 3 foi de dafin. Intre timp prajim cele 4 copanele. Le scoatem  pe servetele absorbante. Spre final punem pasta de tomate in tocanita. Tocam leusteanul si il punem in tocanita. Amestecam. Adaugam si cele 4 copanele. Stigem focul si punem capacul. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu kaizer si carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

CameliaR 1

30.08.2016, 15:40

Multumesc!

MotanLaOale 1

01.09.2016, 17:33

CameliaR 1

02.09.2016, 19:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]