Tocanita de cartofi cu carne de pui

de corina241 in Pui, 19 Ian 2011 | 8544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 5-6 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 morcov
  • pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carne de pui:

Carnea spalata se taie cubulete si o punem sa se prajeasca in putin ulei.

Adaudam ceapa,morcovul si cartofii cubulete,le calim putin,stingem cu o cana de apa,punem ardeii intregi sa-si lase gustul(ii scoatem inainte de servire) si lasam sa fiarba.

Punem pasta de tomate(1 lingura),cimbru uscat,potrivim de sare si piper,apoi asteptam pana cand toate legumele au fiert.

Adaugam verdeata proaspata taiata marunt.

Servim cu muraturi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Bucataras Medi 1

22.01.2011, 20:31

ce-mi place farfuria.....................da si ce este in ea........................

alinutzika 1

30.07.2011, 00:11

buna..

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 17:35

tare interesanta reteta ... este prima data cand aud de ea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paella