Tocanita de cartofi cu carne de porc

de deyutzky in Porc, 14 Dec 2013 | 5886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingura plina de zarzavat de casa
  • 4 cartofi mai mari
  • 5-6 linguri suc de rosii
  • 1 lingurita de faina
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri de ulei
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carne de porc:

Se spala bine carnea si se taie cubulete mici.

Curatam si spalam ceapa, morcovul, usturoiul si cartofii.

Cartofii ii taiem cuburi, iar restul legumelor le taiem marunt.

Punem ulei intr-o oala, adaugam legumele (punem doar jumatate din cantitatea de usturoi) si putina apa si le lasam cateva minute.

Adaugam lingura de zarzavat si carnea taiata cubulete, amestecam si mai lasam aprox 5 minute. Punem apa cat cuprinde, acoperim cu un capac si lasam la fiert pana cand carnea este aproape facuta.

Dupa ce am verificat carnea punem cartofii, amestecam intr-o cana sucul de rosii cu faina si putina apa si turnam acest continut in oala apoi punem si restul de usturoi ramas si amestecam bine.

Adaugam sare si piper dupa gust, acoperim cu un capac si lasam la foc mic pana cand si cartofii sunt facuti.

La sfarsit se presara patrunjel tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi, cu carne de porc