Se spala bine carnea si se taie cubulete mici.
Curatam si spalam ceapa, morcovul, usturoiul si cartofii.
Cartofii ii taiem cuburi, iar restul legumelor le taiem marunt.
Punem ulei intr-o oala, adaugam legumele (punem doar jumatate din cantitatea de usturoi) si putina apa si le lasam cateva minute.
Adaugam lingura de zarzavat si carnea taiata cubulete, amestecam si mai lasam aprox 5 minute. Punem apa cat cuprinde, acoperim cu un capac si lasam la fiert pana cand carnea este aproape facuta.
Dupa ce am verificat carnea punem cartofii, amestecam intr-o cana sucul de rosii cu faina si putina apa si turnam acest continut in oala apoi punem si restul de usturoi ramas si amestecam bine.
Adaugam sare si piper dupa gust, acoperim cu un capac si lasam la foc mic pana cand si cartofii sunt facuti.
La sfarsit se presara patrunjel tocat.