tocanita de cartofi - de post

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 28 Feb 2010 | 11137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe rosii
  • 1 morcov
  • 4 catei usturoi
  • 2 rosii
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei iute uscat rosu
  • 1 lingurita pata ardei
  • 1 lingurita boia
  • 100 ml ulei
  • sare
  • 1 lingura chimen
  • patrunjel verde 
  • cimbrisor verde
  • codite de ceapa verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA tocanita de cartofi - de post:

  1. legumele se curata si se spala
  2. ceapa  , morcovul, kapia , ardeiul iute se taie cubulete si se prajesc usor in ulei .
  3. se adauga pasta de ardei , boiaua si rosiile taiate cubulete [ fara pelita ]
  4. se pun si cartofii taiati cuburi ,sarea , chimenul , se adauga apa pana ii acopera .
  5. se fierb bine pana cartofii devin sfarmiciosi
  6. se pune pe deasupra verdeata , patrunjel, cimbrisor , ceapa verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita de cartofi - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din cartofi cu sos de rosii si conopida fiarta