tocanita de cartofi - de post

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 28 Feb 2010 | 10906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe rosii
  • 1 morcov
  • 4 catei usturoi
  • 2 rosii
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei iute uscat rosu
  • 1 lingurita pata ardei
  • 1 lingurita boia
  • 100 ml ulei
  • sare
  • 1 lingura chimen
  • patrunjel verde 
  • cimbrisor verde
  • codite de ceapa verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA tocanita de cartofi - de post:

  1. legumele se curata si se spala
  2. ceapa  , morcovul, kapia , ardeiul iute se taie cubulete si se prajesc usor in ulei .
  3. se adauga pasta de ardei , boiaua si rosiile taiate cubulete [ fara pelita ]
  4. se pun si cartofii taiati cuburi ,sarea , chimenul , se adauga apa pana ii acopera .
  5. se fierb bine pana cartofii devin sfarmiciosi
  6. se pune pe deasupra verdeata , patrunjel, cimbrisor , ceapa verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita de cartofi - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gulas de cartofi reteta delicioasa de post