Tocanita de ardei copti si scarita afumata

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 12 Mai 2010 | 4950 vizualizari

 

by gaby cu adaptare pt sotul meu, ca altfel nu baga lingura-n ea :))
ms gaby de reteta, am mancat si din oala :D

 

INGREDIENTE

  • ardei copti ( eu am avut 8)
  • 2 cepe
  • o lingura bulion
  • patrunjel verde
  • 3 catei usturoi
  • scarita afumata
  • o lingura de faina
  • putin lapte
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei copti si scarita afumata:

Pt inceput vom praji putin scarita, dupa care o scoatem si calim cepele tocate marunt.

Dupa ce am calit cepele, adaugam bulionul si lasam putin, apoi punem faina in putin lapte si facem un amestec ca la clatite, ca sa nu iasa cocoloase si o punem peste ceapa si bulion, amestecam bine si punem o cana de apa si lasam sa fiarba 10-15 min pana scade apa si se formeaza sosul.

Adaugam ardeii, scarita si usturoiul pisat si mai lasam 5-10 min la foc mic.

La sfarsit condimentam cu sare si piper dupa gust si asezonam cu patrunjel verde tocat marunt.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei copti si scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ficat de pui si usturoi verde