Tocanita cu inimi si pipote

de MotanLaOale in Pui, 21 Iul 2011 | 7610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g inimi si pipote
  • 1 kg ceapa
  • 4 ardei
  • 4 rosii
  • 100ml ulei
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 2 lingurite vegeta
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu inimi si pipote:

Pipotele si inimile se curata si se spala.

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt (la robot).

Ardeii se spala, se curata si se toaca.

Intr-o cratita se pune uleiul, ceapa, inimile si pipotele si se calesc cateva minute.

Se adauga ardeii, se pune apa si se lasa la fiert.

Se adauga vegeta, boia si piper dupa gust si se fierbe 20-30 minute.

Dupa 30 minute se adauga rosiile taiate cubulete, pasta de tomate, se amesteca si se introduce in cuptor pentru 20-30 minute pana scade si uleiul iese la suprafata.

Se adauga mararul si patrunjelul tocat marunt, se potriveste de sare si se mai lasa la cuptor 5 minute.

Se serveste cu mamaliguta (daca mai ai timp sa faci) si muraturi.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Ceapa ca sa nu fie iute se tine in apa rece 15 minute dupa ce este curatata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu inimi si pipote" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu pipote