Tocanita cu carne de porc si ciuperci

de elena1988 in Porc, 11 Feb 2011 | 6931 vizualizari

COMENTARII (13)

Rocsi 1

11.02.2011, 19:18

mamaieelena 1

11.02.2011, 19:26

vai ce bine arata

kamy 1

11.02.2011, 19:38

LUK 1

11.02.2011, 22:19

cismaru_nicoleta 1

11.02.2011, 22:46

Arata tare bine ce e alb in farfuie??

elena1988 1

12.02.2011, 06:47

ala alb din farfurie este piure

elena1988 1

12.02.2011, 06:47

dar se vede m-ai alb din cauza lumini, si poza este facuta cu telefonul

DIANA B 1

12.02.2011, 10:50

mda , costat ca si tu ai o camera foto la fel de dereglata ca si-a mea ... oare de ce nu le dam cuiva priceput sa ni le regleze ? pacat de mancarurile la care bucatarim atat

elena1988 1

15.02.2011, 19:17

asta este, pana mi-oi lua si eu un aparat foto

Cris2711 1

15.02.2011, 19:19

Diana si Elena si camera mea isi ia ramas bun incet,incet de la mine,are vreo 6 ani si incet,incet o ia razna de craciun o sa imi cumpar alta,sper ca pa´na atunci sa nu ma lase de tot

elena1988 1

24.02.2011, 10:36

rocsi kamy luk

elena1988 1

24.02.2011, 10:36

nico

elena1988 1

24.02.2011, 10:36

mamaieelena

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana porcului