Tocanita cu carne de porc

de Ubulika in Porc, 26 Iul 2011 | 14427 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 500 carne de porc
  • faina
  • bulion
  • piper,vegeta,boia
  • 1 ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne de porc:

Se calesc cepele si ardeiul. Peste ei se pune carnea bucatele. Lasam cateva minute, punem vegeta, boiaua si piperul, apoi stingem cu apa cat sa acopere carnea. Se lasa la foc mic in jur de 50 minute. Cand e aproape gata facem ingrosala din faina, bulion si apa, apoi o turnam peste carne. Punem si un varf de ardei iute. Mai lasam 10-15 minute. Ornam cu patrunjel si stingem focul.

Optional se pot face si galuste la tocanita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole galbena cu carne