Tocana taraneasca

de reisnaor_2006 in Porc, 10 Ian 2015 | 6588 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 1 bucata de carnati
  • 150 de grame de burta ptr jumeri
  • 1 ardei kapia
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana taraneasca:

Burta o taiem cubulete si o punem in cratita pana isi lasa putina unsoare. Carnea o taiem cubulete, carnatiul felii si le adaugam peste burta si lasam sa se rumeneasca putin, dupa ce s-a rumenit carnea si burta s-a mai topit turnam compozitia intr-o tigaie curata si lasam la foc potrivit sa se rumeneasca.

Ceapa,ardeiul le taiem fidelute si le adaugam peste carne impreuna cu putina apa si lasam sa fiarba putin.Condimentam cu sare si piper si cand apa a scazut adaugam usturoiul curatat si taiat feliute.Servim alaturi de mamaliga.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (15)

Rocsi 1

10.01.2015, 22:18

Au, ce buna e!

dantes 1

11.01.2015, 11:38

Forte buna!

elucubratiiculinare 1

11.01.2015, 16:38

ce mult imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocana de rosii cu marar si carne de porc