Tocana de miel cu cartofi la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 19 Iun 2016 | 4623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg  carne de miel
  • 100ml ulei
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 4 cartofi
  • 2 rosii
  • 100 ml pasta de rosii
  • 100 ml vin alb
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • vegeta
  • piper
  • boia
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de miel cu cartofi la slow cooker Crock-Pot:

Carnea de miel se portioneaza, se curata si se spala.

Legumele se curata si se toaca.

In vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 lse pune uleiul, ceapa tocata, morcovii taiati rondele, cartofii si rosiile taiate cuburi.

Se presara vegeta, piper, boia si se amesteca .

Se pun deasupra bucatile de miel, pasta de rosii si se amesteca.

Se toarna vinul si 100 ml apa si se pune capacul.

Se seteaza aparatul la High pentru 6 ore.

Spre final se adauga si verdeata tocata.

Cand este gata se introduce in cuptor pentru 30 minute ca sa scada sosul.

Se mananca calda.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de miel cu cartofi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi si mere gratinate la slow cooker Crock Pot