Tocana de legume pentru iarna

de Lau in Conserve, 14 Noi 2014 | 21129 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 3 kg ardei kapia
  • 3 kg ceapa
  • 2 kg morcovi
  • 250 g orez
  • 1l ulei
  • 800 g tomate
  • boabe de piper
  • sare
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume pentru iarna:

Intr-o oala mare punem uleiul si cand s-a incalzit adaugam ceapa tocata marunt,lasam sa se caleasca,putin dupa care adaugam morcovii dati prin razatoare,lasam sa se caleasca impreuna dupa care adaugam gogosarii,kapia tocati marunt,amestecam si lasam sa fiarba la foc mic,amestecand din cand in cand.

Cand este aproape fiert totul adaugam orezul spalat,pasta de tomate,sare,boabe de piper si foi de dafin dupa gust,amestecam si lasam sa fiarba pana ce se ridica uleiul la suprafata si este fiert orezul.

Turnam tocana in borcanele sterilizate,acoperim borcanele cu o patura pana a 2  zi dupa care le vom depozita in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete si dovlecei cu usturoi pentru iarna