Tocana de legume pentru iarna

de Lau in Conserve, 14 Noi 2014 | 21258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 3 kg ardei kapia
  • 3 kg ceapa
  • 2 kg morcovi
  • 250 g orez
  • 1l ulei
  • 800 g tomate
  • boabe de piper
  • sare
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume pentru iarna:

Intr-o oala mare punem uleiul si cand s-a incalzit adaugam ceapa tocata marunt,lasam sa se caleasca,putin dupa care adaugam morcovii dati prin razatoare,lasam sa se caleasca impreuna dupa care adaugam gogosarii,kapia tocati marunt,amestecam si lasam sa fiarba la foc mic,amestecand din cand in cand.

Cand este aproape fiert totul adaugam orezul spalat,pasta de tomate,sare,boabe de piper si foi de dafin dupa gust,amestecam si lasam sa fiarba pana ce se ridica uleiul la suprafata si este fiert orezul.

Turnam tocana in borcanele sterilizate,acoperim borcanele cu o patura pana a 2  zi dupa care le vom depozita in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Lau 1

15.11.2014, 08:40

multumesc

Geanina87 1

15.11.2014, 08:57

buna tare

Lau 1

15.11.2014, 17:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastai la borcan pentru iarna