Tocana De Legume (De Post)

de Anamaria Cook in Mancaruri de post, 27 Mar 2013 | 4672 vizualizari

 

O tocana exact pe gustul meu, cu multe legume si rapida.

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi potriviti
  • 2 ardei grasi
  • 1 morcov
  • 2 cepe micute sau una mai mare
  • 3 rosii
  • 2 catei usturoi
  • sare si piper
  • patrunjel verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana De Legume (De Post):

  Tocati legumele marunt si caliti-le in putin ulei cam 5-7 minute

  Taiati cartofii in cuburi de marime potrivita, adaugatii peste legumele calite si acoperiti cu apa. Potriviti de sare si piper si lasati sa fiarba la foc mic pana ce cartofii sunt fierti.

  Cand cartofii s-au fiert opariti rosiile, indepartati coaja si taiati-le marunt. Adaugati-le in tocana cu usturoiul pisat si lasati sa mai fiarba inca 10- 15 minute. Cand este gata stingeti focul, adaugati patrunjelul tocat marunt si gata de servit.

  POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana De Legume (De Post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu pleurotus