Tocana de ceapa cu carne

de mihaelam90 in Pui, 3 Oct 2013 | 3538 vizualizari

 

Bunica mea, cand mergeam la tara cel mai des gatea acest fel de mancare. Am gatit cu dor!
Sper sa va placa!
Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe rocii
  • 1 morcov
  • 2 ardei (rosu si galben)
  • aripioare de pui
  • bulion
  • patrunjel
  • marar
  • sare si piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de ceapa cu carne:

Se toaca legumele si se pun la calit in putin ulei incins mai intai ceapa si dupa restul legumelor. Se adauga carnea si se acopera cu apa (fierbinte de preferat ca sa fiarba repede carnea) si se lasa la fiert.

Cand carnea este fiarta, se adauga bulionul, sare si piper dupa gust, cimbru si verdeata. Cand e gata se presara patrunjel si se poate servi cu muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ceapa cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de vita cu cartofi - Reteta gustoasa si satioasa