Tiramisu reţetă reinterpretata

de Lau in Dulciuri, 2 Noi 2011 | 4628 vizualizari

 

Tiramisu reţetă reinterpretata

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri de ness
  • 4 linguri amidon
  • 3 galbenusuri
  • 5 linguri de zahar
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 5 linguri de mascarpone
  • 1 l lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă reinterpretata:

Tiramisu reţetă reinterpretata

Se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana devin ca o crema.

Se desface amidonul in putin lapte.

Intr-un vas se pune laptele si se incalzeste usor, se da deoparte, se adauga nessul, crema de galbenusuri, amidonul si se amesteca bine. Se strecoara compozitia, apoi se pune din nou pe foc. Se lasa sa fiarba amestecand continuu pana se ingroasa.

Crema obtinuta se imparte in 2 parti egale, intr-una se adauga mascarpone, iar in cealalta ciocolata topita (eu nu am topit-o de tot). Amestecam bine.

Se toarna in pahare, un strat alb, unul maro, se pudreaza cacao deasupra si se da la rece 2 ore inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă reinterpretata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura rapida