Nu este Tiramisu reţetă originală, dar a iesit foarte gustos
Tiramisu reţetă originală
Rupem piscoturile bucati si le punem intr-o tava rotunda/patrata.
Distribuim cafeaua (care trebuie sa fie racita) pe toata suprafata piscoturilor, astfel incat sa fie insiropate bine toate piscoturile.
Punem intr-un bol frisca lichida si o mixam bine timp de cateva minute pana ce aceasta se intareste.
Intr-un alt vas punem cele 500 de gr de mascarpone si adaugam cele 4 linguri de smantana treptat (puteti pune si mai putina smantana, depinde cum doriti sa fie consistenta cremei).
Adaugam jumatate din cantitatea de frisca peste crema, apoi punem zaharul dupa gust si amestecam bine pana se incorporeaza tot.
Turnam crema obtinuta peste piscoturile din tava.
Peste crema de mascarpone turnam si restul de frisca si intindem bine pe toata suprafata.
Pudram cu cacao iar la sfarsit adaugam felii de nectarine.
Pofta buna!