Tiramisu reţetă cu zmeura

de Dana Cristea - pusikmea in Torturi, 2 Ian 2011 | 6856 vizualizari

 

Tiramisu reţetă cu zmeura
am ales sa fac ceva simplu si racoritor, dupa atata mancare si prajituri a mers de minune acest tort pe care l-am mancat direct de pe platou :D:)):))de aceea nu am sectiune, pentru ca arata tare haios inceput din toate partile :D

 

INGREDIENTE

  • o cutie mare de piscoturi
  • 3 cutii crema tiramisu
  • 600 ml lapte pasteurizat
  • 300 ml smantana
  • cacao
  • zmeura congelata-300 g
  • 2 linguri coniac
  • un plic capucino
  • frisca pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu zmeura:

Tiramisu reţetă cu zmeura

Amestecam praful de crema cu laptele si cu smantana si dam la rece cel putin 10 min.

Preparam siropul prin care vom da piscoturile astfel:

Amestecam coniacul cu capucino, pe care l-am facut conform instructiunior de pe plic( banuiesc ca toata lumea stie sa faca un capuscino :D).

Dam piscoturile prin acest amestec ametitor :)).

Formam un strat de piscoturi, peste care vom pune crema, apoi asezam zmeura, pe care am pus-o la scurs inainte de folosire, vom mai pune un strat de piscoturi, apoi un altul de crema si zmeura.

Deasupra vom pudra cu cacao si vom orna cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort alb-Diplomat