Tiramisu reţetă cu frisca

de Maria68 in Prajituri, 13 Feb 2012 | 6862 vizualizari

 

Tiramisu reţetă cu frisca

 

INGREDIENTE

  • 12 piscoturi italiene Ital d'Oro Savoiardi
  • 2 oua
  • 250g mascarpone
  • 200g frisca Pilos(dar eu am folosit HuLaLa)
  • 25g cafea expresso macinata
  • 3 linguri cacao pudra
  • 100ml lichior cafea(dar eu nu am folosit pt. Andrada)
  • 100 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu frisca:

Tiramisu reţetă cu frisca

Aranjam piscoturile pe o farfurie. Preparam 150 ml cafea expreso din cafeaua macinata, lasam sa se raceasca putin si turnam peste piscoturi.

Separam ouale, batem bine galbenusurile cu zaharul, apoi adaugam amestecand branza Mascarpone. Batem frisca si o adaugam in compozitie. Acoperim cu aceasta crema piscoturile si lasam la frigider sa se patrunda, iar inainte de servire se presara deasupra pudra de cacao.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă originală