Tigaie picanta

de r3nat02006 in Pui, 25 Feb 2013 | 6997 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui mare
  • 200 gr pastrama porc afumata
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 200 gr ciuperci
  • 150 gr mazare
  • 50 gr porumb
  • 1 morocov
  • sare
  • piper
  • 350 ml vin alb
  • 10 gr chili
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie picanta:

Se pune pieptul la fiert in 150 ml de vin alb si 150 ml apa timp de 15 minute, timp in care se taie legumele si pastrama dupa bunul plac. Dupa ce pieptul este fiert se taie cubulete, se pun intr-o tigaie de teflon incinsa si apoi se adauga legumele mentionate mai sus. Dupa care se adauga restul de vin respectiv 200 ml si se asezoneaza cu condimentele dorite, dupa ce vinul a scazut si legumele s-au fiert complet se servesc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie picanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor umplut pe pat de cartofi si ciuperci