Terci de ovaz

de mimmi in Dulciuri, 10 Ian 2013 | 5397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana lapte
  • 1/2 cana fulgi de ovaz
  • 1 lingurita scortisoara
  • 2 linguri tarate de grau
  • 1 lingura zahar brun
  • 1 banana
  • merisoare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terci de ovaz:

Eu am folosit un mix de fulgi de ovaz cu diferite seminte.

Se pune laptele la fiert cu zaharul si scortisoara. Cand da in clocot,adaugam fulgii de ovaz si taratele de grau,lasam sa fiarba 5 minute,dupa care stingem focul si lasam deoparte cca 10 minute,cu capacul pus. Pisam o banana,pe care o adaugam in terci impreuna cu cateva merisoare. Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Terci de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert papanasi