Telemea de vaca pane

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2014 | 8994 vizualizari

 

foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr telemea de vaca
  • 2-3 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telemea de vaca pane:

 

Branza se taie felii, se da prin faina, apoi prin ou batut, apoi prin pesmet si se prajeste pe toate partile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Telemea de vaca pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (19)

Dea_Dea 1

28.02.2014, 16:53

Multumesc!!

Rocsi 1

28.02.2014, 21:30

laura_n 1

02.03.2014, 13:31

as face si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun a la Ramsey