Tartine cu pasta de icre si ton

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2013 | 3408 vizualizari

 

Am noroc de icre proaspete in acest sezon . Ce poate fi mai delicios ?

 

INGREDIENTE

  • 200 gr icre stiuca
  • 200 ml ulei
  • 200 gr ton din conserva , in saramura ,
  • 2 feliute paine alba
  • 2 linguri apa minerala
  • 2 linguri praz tocat
  • 1 lamaie , zeama ,
  • sare
  • piper
  • paine prajita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu pasta de icre si ton:

Icrele se spala se curata de pelite , se sareaza.

Icrele se pun in vas adecvat si se dau 10-15 sec. la microunde .Se acresc .

Painea se inmoaie in apa . Daca nu e post in lapte .

Amestecati painea cu putin uleiadaugati icrele si mixati pinand treptat uleiul.

La sfarsit incorporati prazul tocat si tonul scurs de saramura .

Dregeti gustul cu piper , sare si zeama de lamaie daca mai este nevoie .

Serviti salata de icre cu ton pe feliute de paine prajita .

TIPS-URI

1

In loc sa tineti icrele pe bain-marie , folositi cuptorului cu microunde 10 sec.

2

Puteti schimba din gust punand si putin usturoi .

3

Tonul in saramura este cel mai indicat in salate .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu pasta de icre si ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

gaby_gabytza 1

10.12.2013, 11:12

Rocsi 1

10.12.2013, 11:16

RuxyRux 1

10.12.2013, 22:40

Pus la favo...trebuie sa fie bestiale!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Salata aperitiv spaniola