Chiftelute de cartofi

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2010 | 4178 vizualizari

 

O reteta absolut delicioasa de chiftelute, din cartofi cu branzica si ou.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 3 catei de usturoi
  • 100 gr branza telemea
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • faina (pentru pudrat chiftelele)
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi:

Am fiert cartofii, apoi i-am dat prin razatoare. I-am amestecat cu branza rasa, sare, piper, usturoi maruntit si ou. Am format chiftele mari si le-am dat prin faina. Le-am prajit pe ambele parti pana au devenit aurii.

Le-am scos pe un servetel. Apoi le-am asezat pe platou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu branza de burduf