Tarta foietaj

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2012 | 7706 vizualizari

 

a fost pregatita ca mic dejun.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet foietaj
  • 2 linguri pasta de tomate
  • cascaval feliat (3 felii)
  • 1/2 pachet miez de lapte (Delaco)
  • cca. 100 gr. cascaval ras
  • ierburi de Provence
  • masline verzi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta foietaj:

Am decupat foietajul dupa forma tavii.

L-am potrivit in tava, am uns intreaga suprafata cu bulion, am asezat bucatile de cascaval feliat,maslinele verzi, apoi cascavalul ras, la final am decorat cu miez de lapte si deasupra am "aruncat" resturile de aluat ramase de la decupatul dupa forma rotunda a tavii.Am condimentat cu ierburi de Provence si am dat tava la cuptorul preincalzit, la foc potrivit pana s-a rumenit.

A fost delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv melci din foietaj cu cascaval si legume