Tarta floare cu gem si nuci

de Irina in Dulciuri, 8 Mai 2014 | 3593 vizualizari

 

Cum imi place mult de tot combinatia gem plus nuca, am facut o tarta rapida, cu aluat foietaj, varianta dulce a placintei pe care am facut-o in post, cea cu ciuperci!
La fel de repede a disparut si asta de pe platou!

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 4-5 linguri cu gem de merisoare
  • nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta floare cu gem si nuci:

Am intins foaia de aluat si am uns-o cu gem.

Deasupra am presarat miez de nuca, rupt in bucati. 

Am rulat foaia ca pe o rulada, dupa care am pus-o in tava, sub forma de coronita.

Am crestat-o din loc in loc si am rasucit fiecare bucata, ca pe o petala de floare. De aici si numele.

Am pus tava in cuptor, aproximativ 15 minute. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta floare cu gem si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Pushaa 1

09.05.2014, 11:07

imi place!

laura_n 1

09.05.2014, 13:32

biig like!

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 16:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Profiterol cu crema de afine si inghetata