Tarta din cartofi cu legume si cascaval la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 20 Mar 2016 | 6218 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi rosii fierti in coaja
  • 1 cepe rosii mici
  • 2 ardei kapia rosii
  • 100 gr. masline verzi umplute cu ardei
  • 200 gr. cascaval ras
  • sare si piper dupa gust
  • putin busuioc uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta din cartofi cu legume si cascaval la cuptor:

Spalam cartofii si ii fierbem in coaja pana patrunde usor furculita in ei.

Dam drumul cuptorului la 180 grade.

Curatam cartofii de coaja, ii taiem rondele si ii aszam in tava rotunda antiaderenta.

Ceapa si ardeii se curata si se spala, apoi se taie bucati.

Presaram leguleme peste cartofi, asezam din loc in loc masline verzi umplute cu ardei.

Presaram sare si piper dupa gust, apoi asezam un strat consistent de cascaval ras iar la final presaram butin busuioc uscat.

Dam tava la cuptor pentru 20-25 minute.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta din cartofi cu legume si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu branza, carnati si oua la cuptor