Tarta de ou si parmezan

de marcelas in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2010 | 5245 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 200g parmezan ras
  • 2-3 linguri pesmet
  • sare,
  • piper
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de ou si parmezan:

Separam albusurile de galbenusuri.
Batem albusurile spuma tare.
Amestecam parmezanul cu pesmetul, sarea si piperul(sare foarte putina sau chiar deloc, pentru ca parmezanul e destul de sarat). Turnam albusurile batute spuma tare peste amestecul de pesmet si parmezan. Cu o spatula, amestecam totul usor.
Pregatim o tava, pe care o ungem cu putin ulei de masline (sau putem folosi spray non-stick).
Turnam amestecul rezultat in tava si nivelam. Cu o lingura, facem gropite pe suprafata tartei, in care asezam galbenusurile, unul cate unul. Mai radem putin parmezan pe deasupra si dam tarta la cuptorul preincalzit la 360F, pana cand e rumenita frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de ou si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

marcelas 1

31.01.2010, 08:34

Multumesc de aprecieri si primire! mai greu cu cititul mesajelor; busy cu alte proiecte pe langa bucatarie. O perioada mai agitata. Deci mii de scuze, daca nu ajung sa raspund la timp. Va pup pe toate!

marcelas 1

31.01.2010, 08:36

Miha si Ala, bine va reintalnesc! Ma bucur sa "bucataresc" alaturi de voi.

adry88 1

08.05.2011, 12:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi Byron